Spillernes vurdering: 3.7 / 5

Bingo Spinner

Bingo Spinner er et mix af spillemaskine og Bingo spil. Brug dine powersten og gå efter at få pladen fuld, for at få endnu flere spins! Find sjældne samlerobjekter i de forskellige verdener - og bank dine medspillere ved at få den bedste score!

Spil nu!
HD version
BEMÆRK: Oplever du at spillet kører dårligt, kan du prøve at slå HD fra.
Alles highscore
Rating
Rang
Medaljer (0/4)
2000
25 til næste mærke
  • 2000
  • 2025
  • 2050

Brugeranmeldelser

Hyggeligt spil

af Annrie
Kan få en masse tid til at gå på en hyggelig måde, og der er også god spænding i spillet.
Ville dog håbe, at jeg kunne åbne nye samlinger inden level 16

Super!

af tajealba
Det er et godt og spændende spil! Jeg var godt nok længe om, at fange pointen, men nu kan jeg være med! Tommel op!

Jeg kan rigtig godt lide spill

af krudtugleq
Jeg kan rigtig godt lide spillet, men det er for svært at nå nye verdner/opnå medaljer, så jeg blev hurtigt træt af det..

Skønt spil, men...

af SawadeeDK
Skønt spil, men det er lidt ærgerligt at der er så få der spiller det. Jeg kan ikke rigtig komme videre til de andre leveler, fordi der ikke er nogen der spiller kvik.

Godt spil,men!

af lagune
Spillet er underholdende, dog varer det forlænge at komme til at spille, og nye baner lade vente på sig.

GINGERHOUSE!

af GitteThomsen
hvorfor går ingen ind på gingerhouse, det er møg irriterende, for kan ikke klare mine udfordringer, når der aldrig er nogen derinde.. SÅ KOM IND I GINGERHOUSE FOLKENS! :D

Hjælp

af Zomabay6874
Jeg har fået åbnet gingerbread House. Men er det mig eller er der slet. Ingen der spiller det niveau. Hver gang jeg går. Ind på. Den kommer der ingen spillere til? Har prøvet i 2 dage..

Bingo spinder

af Bonita12344
Det er et dejligt spil. Såååå lang ventetid er der heller ikke. 4 spiller, så skal det nok starte. Spiller det hver dag. Forstår ikke hvad folk brokker sig over. Man skal jo have nok powerkugler

Udmærket spil

af kvinden67
Men det tager jo en evighed at få de ting man skal bruge for at komme videre med spillet. Det ender nok med at blive for kedeligt i længden

patience is a virtue

af okaypige2
utrolig kedeligt at skulle vente (give op) på nok spillere til at starte et spil.Der burde være en løsningsmetode som burde være under opsejling, så man faktisk kan spille spillet som ellers er ganske okay (det er bingo, som alle de andre bingoer.....)

Venter på spillere....

af OnanitaXD
Jeg var vild med den gamle udgave hvor man blot valgte mellem nogle rum og så startede der spil med max 5 min mellemrum fordi der altid var så mange spillere.

Nu laver man ikke andet end at vente på nok spillere fordi det er delt op i niveauer...

LANGSOM

af mellexhenrik
Det er virkelig dårligt der ikke kommer nogle computere ind og spiller, i stedet for man skal vente i 100 år på at der er andre.
Det får en stjerne fordi jeg godt kan lide spillet, hvis der ellers var folk

super hyggeligt spil,

af poulsen65
kan kun varmt anbefales. tiden flyver bare der ud af.og super hyggelige venner og manger andre søde mennesker.

Laaaang ventetid

af Sanne7
Sjovt og hyggeligt, men sjældent nogen at spille med. Så ventetiden er alt for lang og man mister lysten til at spille det. Det gælder alle tre steder.

hvor er det ærgeligt

af
var rigtig glad for dette spil. er det også stadig men grunden til kun 2 stjerner er simpelthen fordi jeg syntes det er så forbandet irriterende at man er natte menneske og der kan man stort set aldrig spille fordi der mangler spillere.
kunne i dog ikke lave det sådan at når der er gået lidt tid og der stadig mangler spillere , træder nogen robotter til eventuelt.