Hjælp Bingo Spinner

Spillet

Udforsk de eventyrlige områder i det nye Bingo Spinner - et mix af spillemaskine og Bingo Spil. Brug dine powersten for at få fulde plader og dermed endnu endnu flere spins, der kan bringe dig til sejren. Find sjældne samlerobjekter i de forskellige verdener - og bank dine medspillere ved at få den højeste score! Sådan spiller du Skattekister Powersten Samlerobjekter Guldæbler Verden, spiltyper og præmier Rammer Rating

Sådan spiller du

Hver spiller starter med fire plader og skal forsøge at score så mange point som muligt ved at udfylde pladerne. Når en plade er udfyldt får spilleren Bingo - dette giver både en ny plade samt et ekstra spin. Spillet afgøres på point, så vinderen bliver spilleren med flest point, når tiden er udløbet. Spinneren I bunden af spillet er spinneren, som kan spinne op til 6 tal, som du kan duppe af på dine plader. Tallene lyser op på pladen med en lilla farve, hvis det kan duppes af. Derudover er der mulighed for at spinne de følgende symboler:
Fri - giver dig et frit dub på alle ledige felter markeret med grønt. Skal bruges inden tallene.
Kolonne - giver dig et frit dub på alle ledige felter markeret med lyserød i kolonnen lodret over symbolet.
Point Antallet af point du får, afhænger af hvordan du udfylder din plade:
Dup - 5 point
Dup på mønster - 10 point
Række (3 på stribe) - 25 point
Dobbelt række (over to plader) - 50 point
Fuldt mønster - 100 point
Fuld plade (BINGO) - 250 point

Skattekister

Hvis du er heldig kan du få en skattekiste på en plade, når du starter et spil eller får en ny plade efter at have fået Bingo. Skattekisterne er et fantastisk fund, fordi de giver dig gaver - helt gratis! En skattekiste indeholder altid en af følgende: XP, en Powersten, Guldæbler eller et sjældent samlerobjekt, som du kun kan finde i skattekisterne!

Powersten

I løbet af et spil kan du bruge Powersten som vil hjælpe dig i spillet. Du kan få dem i skattekisterne eller du kan købe dem med de guldæbler du tjener og køber. Der er 6 forskellige Powersten der har forskellig sjældenheder:
  Ordinære
 • Placerer et gratis dup et tilfældigt sted
 • Placerer en skattekiste et tilfældigt sted
  Sjældne
 • Placerer to gratis dup tilfældige steder
 • Giver dobbelt point på en tilfældig plade for alt, der scores på den
  Episke
 • Placerer tre gratis dup tilfældige steder
 • Giver triple point på en tilfældig plade for alt, der scores på den

Samlerobjekter

Samlerobjekter er sjældne genstande, der kun kan findes i skattekister. Hvert objekt tilhører et sæt, som giver en præmie, så snart du har samlet hele sættet. Objekterne er knyttet til de enkelte verdener og hvert samlerobjekt har en vis sjældenhed, som gør at nogle kan være sværere at finde end andre - ordinære, sjældne og episke objekter. Det er muligt at finde samlerobjekter fra et ufuldstændigt sæt, selvom du har det i forvejen - det gælder især ordinære objekter. Dit fund bliver dog erstattet med en anden præmie, så du vil altid få noget ud af at have fundet et samlerobjekt!
Der er mulighed for at vælge hvilke samlinger, du vil samle fra, ved at sætte dem som aktive eller inaktive. Du kan have flere aktive samlinger på én gang, men du skal altid have mindst én aktiv samling slået til. Når du køber en ny samling i butikken, bliver den automatisk sat til aktiv i din oversigt. Du kan altid slå den fra, hvis ikke det er den eneste samling du samler på.

Guldæbler

I verdenen af Bingo Spinner kan du købe det meste for guldæbler. Du kan købe æblerne for penge, men også få nogle gratis i skattekisterne samt ved at placere i top tre i de spil, som du spiller. I første omgang kan du bruge guldæbler til at købe Powersten i shoppen med samt skattekister. Skattekisterne kan du købe før hvert spil, som placeres på pladerne ved spilstart.

Verden, spiltyper og præmier

I løbet af spillet, når du opnår en højere level, begynder du at låse forskellige verdener op som har forskellige spiltyper og dermed forskellige regler tilknyttet. Derudover har hver verden også forskellige samlerobjekter, som kun kan findes i den verden. Da hver spiltype har forskellige regler, kan der også opnås forskellige præmier for placeringen afhængig af hvilken spiltype du spiller.
SpiltypeGuldæblerPoletter
Kvik0-61050-1500
Normal0-91600-2250
Maraton0-122125-3000
For at opnå en højere level skal du samle XP. Du modtager XP for følgende: 50 XP - for en sejr 25 XP - for en andenplads 10 XP - for en tredjeplads 5 XP - pr bingo 1 XP - pr dup

Rammer

En ramme er en pyntegenstand, som du kan bruge til at indramme dit profilbillede med, og dermed fremhæve dig selv på listen af spillere. Rammer kan enten vindes ved at færdiggøre en samling, som du har fået i butikken eller ved at købe dem direkte. Du kan vælge, hvilken ramme du vil bruge fra oversigten under dit profilbillede. Vælg den ramme, der passer bedst til dig og dit humør!

Rating

Når et spil er slut bliver der fordelt rating. Hvordan pointene fordeles afhænger af spillernes indbyrdes forskel i rating og spillets resultat. Jo bedre en modstander du har slået, jo mere rating får du. Tilsvarende gælder det, at taber du til en modstander med lav rating så taber du også meget rating. For at undgå at brugere med høj rating sætter sig på de øverste pladser for evigt, ved at stoppe med at spille, så falder ens rating automatisk med 1% når man ikke har spillet i 14 dage.