- Livet er skønt - ikke!!!

 - Vi har "fået styr" på vores flydende sommerhus. - Vi har også prøvet at sejle den. - Det går jo ikke så hurtigt. Selvom vi har haft en rigtig dårlig sejlersommer, så har vi da hygget os. - Loke min lille kat, har også været med ude og sejle. - Han var faktisk slet ikke utilfreds med det. - Vi håber på bedre vejr næste år.

- Vi benytter efteråret/vinteren til at "lære noget nyt". - Vi går på kursus - og lærer (forhåbentligt) at bruge en radio til søs - og også hvordan vi "finder rundt" på "havene". - Det kaldes i almindeligt sprog for Navigation -GGG. - det bliver spændende. - Kan I se farmand og jeg blive uenige om, hvilken vej vi skal? - - -  Hvem skal så "smides over bord". - Jeg overvejer, om jeg skulle tage et kursus i selvforsvar! - Hvad med KARATE

- Det er dog sjovt, som nogle ting kan overføre(sidestilles). - - - Man siger, at en stor hund er nemmere at få til at lystre, end en lille.
- - - Se nu bare på vores både. - - - Den nye store kan vende på en tallerken, og den lystrer den mindste lille ordre. - Den lille speedbåd var mere "teenager", hvis I forstår!!


Sidst online: 13.02.2019
0
1
0
1

Profilinformation