Endnu en ven har jeg mistet her på kov. Denne gang ved en tragisk ulykke - togulykken på broen. Kære søde Camillaogjesper klarede desværre ikke at komme helskindet frem. Jeg husker Camillajesper som en rigtig sød og god og hyggelig kov-ven.  Alle mine tanker går til de efterladte - blandt andre Camillaogjespers mor - puttemus67. R.I.P. 

Hej du nysgerrige væsen som har fået den besynderlige og dog så naturlige trang til at snuse nysgerrigt i min profils indhold. Jeg har ikke tænkt mig at skrive specielt meget om mig selv da det jo ikke er en datingprofil eller jeg søger venner profil. Men kan da alligevel lige skrive kort om mig selv da det trods alt er en profil.
Jeg er enlig mor til 2 efterhånden store drenge, jeg er uddannet pædagog og pt, langtids sygemeldt.
kov ser jeg som mit fristed, og føler mig på ingen måde forpligtet herinde. Hvis jeg feks. bliver kaldt op i privaten svare jeg kun hvis jeg har lyst. Og jeg følger ikke altid de uskrevne regler i ludo om at man skal skåne en der har fået flere brikker smidt hjem ggg. 
Det var lidt herfra og måske mødes vi i nogen af spillene. 
Fortsat hygge herfra. 

3/12 2015
Min sødeste og dejligste ven Luskebuks er sovet ind. Du vil blive meget savnet og jeg ved slet ik hvordan jeg skal komme videre uden dig. Du har været min faste støtte i mange år. Hvil i fred min
kæreste ven.


http://youtube.com/watch?v=2TU7dE_9Vi4
Sidst online: 18.01.2019
44
41
295
52

Profilinformation

Sidst spillede spil

Yatzy
i går
Pow
i går
Route 66
13. januar
Balloon Buster 3
12. januar
Farm Empire
2. januar