Hej venner/veninder...

Vil I være søde at smide en hilsen i min gæstebog når I nu kigger forbi alligevel...
Vi ses på Chatten!


Jeg er en pige fra nordjylland som er 32 år, som bor sammen med min mand og vores lille hund, og så har et lille handicap som hedder Børneledegigt. Så ved I det hvis det er fordi jeg er lidt langsom på taster i fælles spille her på kov og hvis jeg ikke hilser på jer er det fordi jeg spiller fra min mobil eller tablet, ellers er jeg en utrolig klog og sød pige, hvis man ser bort fra mit handicap.
Er førtidspensionist, men arbejder få timer om uger på Skovsgård hotel som er en beskyttet arbejdsplads for folk med særlige behov.


Knuz fra Kandis


PS: Så er jeg også "stor fan" af Danse okrester/DANMARKS POPLÆRESTE DANSEBAND KANDIS, Den 24 september 2017 blev jeg kåret som årets superfan i deres fanklub, og det var 12 gang minus tre jeg blev det sidste år og hvis der er nogen af jer der gerne vil vide hvordan det forgår at blive kåret som Årets superfan så kan I måske fange mig på chatten, eller smid en hilsen I min gæstebog, så kan jeg prøve om jeg kan forklar jer det. 

DENNE TEKST BURDE ALLE HAVE PÅ SIN PROFIL STOP BØRNEPORNO PÅ NETTET! Ser du noget så anmeld det her: http://www.redbarnet.dk/Default.asp?ID=487 Den Danske Side. DENNE TEKST BURDE ALLE HAVE PÅ SIN PROFIL.  

For at vise respekt og medfølelse til en tidligere medchatter fra nabolandet sverige. Den 13 årige christina som tirsdag d.21 maj blev kvalt til døde af en person som hun mødte på chatten, og som hun sikkert stolte på. De skulle mødes og han blev hendes sidste syn.... DENNE TEKST BURDE ALLE HAVE PÅ SIN PROFIL. KOPIER OG LÆG DET PÅ DIN SIDE KOPIER OG LÆG DET PÅ DIN SIDE.
 
Sidst online: 18.08.2019
13
290
16
1

Profilinformation

Sidst spillede spil

Bubble Zoo
i går
Puzzle Beach
11. august
Mahjong 3
4. august
Ludo
31. juli