0
22.500
lodder

Siemens Fuldautomatisk Espresso Kaffemaskine TE657M03DE

Siemens

- Det har aldrig været nemmere at tilberede kaffe takket være det farverige og intuitive coffeeSelect-display.


- Automilk Clean - Fuldautomatisk damprensning og optimal hygiejne.


- Tilbered hver eneste kaffe og hver mælkespecialitet ved blot at trykke på en knap - oneTouch-funktion


- Gem op til 4 yndlingsdrikke og nyd kopbelysningen med den ekstra bekvemmelighedspakke.


- Optimal tilberedning og perfekt smag takket være sofistikeret teknologi - iAroma SystemHver type kaffe er tydeligt synlig - coffeeSelect display:


- Nem at bruge og alle muligheder på et øjeblik - takket være det farverige og intuitive coffeeSelect-display kan du hurtigt og nemt tilberede den ønskede kaffe. Det er så nemt at nyde kaffe med Siemens.Automatisk rengøring af hele mælkesystemet:


- At kunne drikke rigtig gode, aromatiske kaffespecialiteter hver dag med et tryk på en knap er en fornøjelse - men at rense mælkesystemet bagefter er det ikke. Af denne grund udviklede Siemens autoMilk Clean System. Denne fuldautomatiske damprensning kører efter hver kaffetilberedning med mælk, så du kan bare læne dig tilbage og nyde din kaffe.For perfekt nydelse med et tryk på en knap - oneTouch-funktion:


- Uanset om det er latte macchiato, cremet cappuccino eller espresso, takket være oneTouch-funktionen kan du nyde perfekt kaffe med et tryk på en knap. Alle kaffe- og mælkespecialiteter tilberedes nemt og efter dine ønsker.Forlæng nydelsen - med komfortpakken EQ.6 plus:


- Takket være Favoritter kan du gemme dine individuelle præferencer for kaffe- og mælkespecialiteter. Gem op til 4 favoritter, og tilbered dem derefter med et tryk på en knap. Kopbelysningen gør forberedelsen til en fornøjelse.Den perfekte interaktion for ren smag - iAroma System:


- Med det unikke iAroma-system garanterer Siemens kaffemaskiner altid den bedste drikkevarekvalitet. Samspillet mellem langtidsholdbar keramisk kværn, intelligent flowvarmer, vandpumpe og højteknologisk bryggeenhed skaber teknisk perfektion fra bønnen til koppen.To drinks med et tryk på en knap – oneTouch DoubleCup:


- Uanset om det er stærk espresso, cremet cappuccino, latte macchiato eller wiensk melange: Du kan nu tilberede to kopper af hver specialitet med et tryk på en knap. Din fuldautomatiske kaffemaskine foretager alle indstillinger automatisk og tilbereder to drinks til dig og dine gæster på samme tid.Ekstra stærk kaffe og perfekt aroma - aromaDouble Shot:


- AromaDouble Shot-funktionen sikrer den bedste aroma med to male- og bryggeprocesser. Den kortere ekstraktionstid forhindrer en bitter eftersmag og garanterer, at kun det bedste fra bønnerne kommer i koppen - ideel til store mængder kaffe med en intensiv aroma.

Værdi:7.500,00 kr