Vi oplever desværre i øjeblikket, at man ikke kan betale med eller blive opkrævet via kreditkort. Dette gælder både køb i spil og vip medlemskaber. Indtil vi finder en løsning, bedes I vælge at betale med MobilePay eller bankoverførsel.

0
1.500
lodder

Bauhaus gavekort 500 kr.

Bauhaus

Kender du en ægte gør det selv-mand eller -kvinde, så er et gavekort til BAUHAUS helt sikkert en god ide. BAUHAUS er Danmarks største byggemarked, og det er her, rigtig mange vælger at handle, når de mangler materialer eller værktøj til et byggeprojekt, hvad end det er stort eller småt. Her er det nemlig muligt at opstøve alt lige fra elværktøj, arbejdsborde og sikkerhedsudstyr til skruer og søm, trævarer, diverse byggematerialer og VVS-artikler.

Hvad end du er i gang med at lægge nyt gulv i boligen, bygge dit eget bord eller renovere badeværelset, så kan du finde de ting, du skal bruge hos BAUHAUS. Yderligere tilbyder byggemarkedet også alt i havemøbler, grill, lamper, maling og meget andet, som du efterfølgende kan bruge til at indrette hjemmet eller haven med.

Værdi:500,-