0
180
lodder

DON ONE - MP900 RGB Gaming Musemåtte XL med LED lys - Soft Surface (90 x 40 CM)

DON ONE

Tag din gaming til det næste niveau og se din kill-death-ratio nå nye højder med en Don One Musemåtte, der er gigantisk!

Hvem er bedst? Er det atleten eller er det udstyret? Med Don One skal du ikke være bekymret for, at det er udstyret, der forværrer din gaming ydeevne. Udstyret fejler ikke noget, så afhænger det kun af din personlige præstation. Du kommer kun så langt med erfaring, talent, træning og skarpe reaktionsevner. Hvis du har været i gamet længe nok, ved du, at grejet også skal spille, når du træder ind på den virtuelle slagmark.

Denne musemåtte er XL, eller sagt på en federe måde, den er gigantisk. Du altså er sikret, at din mus ikke pludselig ender på gulvet, når du øver dine 360-noscopes. Den er lavet i et vandtæt og åndbart materiale, der både føles og er af højeste kvalitet. Under musemåtten finder du en anti-slip gummibase, der holder måtten fast på alle overflader, så du ikke skal døje med, at musemåtten folder eller rykker sig fri midt i kampens hede. Sidst men ikke mindst er musemåtten oplyst af RGB-belysning, så der kan skrues op for lysfesten i alt dit udstyr, mens du viser nogle noobs, hvordan man egentlig spiller spillet.

Størrelse: 900 x 400 x 3 mm
Tilslutning: USB
Kabellængde: 1,8 meter
RGB LED Belysning: Ja

Værdi:238,-