0
1.270
lodder

Apple - AirPods Pro med MagSafe opladningsetui

Apple

Lyden, der fjerner larmen

AirPods Pro er de eneste øretelefoner med Aktiv støjreduktion,som hele tiden tilpasser sig dit øres geometri og øreproppernes pasform - det lukker larmen omkring dig ude, så du kan fokusere på det, du lytter til.
Alt det, du hører, er helt uhørt - Takket være Adaptiv EQ, som automatisk justerer musikken til udformningen af dit øre, får du enestående, altomsluttende og ensartet lyd. En indadrettet mikrofon hører lyd på samme måde som dig. AirPods Pro finjusterer så lyden ved at tilpasse mellem- og lavfrekvenserne. En specialudviklet højttalerdriver med stort udsving og lav forvrængning giver en god bas. En supereffektiv forstærker med stort dynamisk område producerer ren og utroligt klar lyd, samtidig med at den giver længere batteritid. Forstærkeren gør det muligt for højttalerdriveren at fjerne baggrundsstøj og arbejder sammen med H1-chippen om at styre de forskellige lydniveauer.
En lillebitte,bomstærk chip
AirPods Pro er baseret på Apples System in Package‑design, så de er spækket med teknologi,men stadig kompakte. De kommer med en H1-chip,som driver alt fra suveræn lyd til Siri.
Du bliver træt,før de gør
Med MagSafe-opladningsetuiet kan AirPods leverer mere end 24 timers batteritid. Opladningsetuiet er kompatibelt med trådløse opladere, herunder MagSafe,og trådløs opladning kan derfor klares med et snuptag. Når batteriet er lavt, sender AirPods Pro en notifikation til din iPhone, så du ved,at det er tid til at lade op.
Helt enkelt fra start til Siri
Ligesom med AirPods er det nemt og hurtigt at tilslutte AirPods Pro til din iPhone eller dit Apple Watch. Med automatisk skift veksler lyden ubesværet mellem din iPhone, iPad, Mac og dit Apple Watch og Apple TV, når flere enheder er forbundet

Æskens indhold:
Apple AirPods Pro
3 par silikone ørepropper, trådløst opladningsetui, Lightning til USB-C-kabel

Værdi:1.699,-