0
7.950
lodder

Apple iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite

Apple

iPhone 13 Pro Max smartphonen tilbyder det allerbedste fra mobilteknologien i en smukt designet formfaktor med high-tech-funktioner. Drag fordel af den 6,7” OLED-skærm med 120Hz opdateringshastighed og et 12MP tredobbelt kamera med professionelle funktioner som filmisk tilstand og avanceret optagelse i svag belysning. A15 Bionic processoren tilbyder en fremragende ydeevne og 5G dataforbindelse ved et rimeligt strømforbrug takket være dens 5nm fremstillingsproces.

Klassisk design med god slidstyrke
iPhone 13 Pro Max har et klassisk design med en ramme i aluminium og en bagside i glas. For at sikre endnu højere slidstyrke for enhedens touchskærm har Apple arbejdet tæt sammen med Corning for at udvikle en revolutionerende glasteknologi – nemlig Ceramic Shield, som introducerer nanokeramiske krystaller i glas. Denne iPhone har også IP68 vurdering, så den er spildresistent og kan klare sig i op til 30 minutter på 6 meters vanddybde.

Super Retina XDR-skærm
Super Retina XDR OLED-touchskærmen strækker sig fra kant til kant og tilbyder mere plads til indhold, mens telefonens dimensioner holdes på et niveau, hvor du stadig kan bruge den i én hånd. 2778 × 1284 skærmopløsningen med 458 ppi leverer et højt detaljeniveau samt True Tone- og HDR-teknologi for præcise farver. Med en maksimal lysstyrke på 1.000 nits ved typisk brug og 1.200 nits til HDR-indhold kan alt ses klart og tydeligt på billederne, selv på en solskinsdag. Takket være en opdateringshastighed på 120Hz kan du få glæde af endnu flottere indhold, især når du spiller spil, ser videoer eller scroller gennem dit feed.

Kraftfuld processor
A15 Bionic processoren tilbyder en 6-core CPU med 2 ydelses- og 4 effektivitetskerner, samt en ny 4-kerne grafikprocessorenhed for en fremragende gaming- og multimedieoplevelse og en ny 16-core Neural Engine. Selvom det er en kraftfuld enhed, er den også enormt strømeffektiv takket være 5nm fremstillingsprocessen.

Dual kamerasystem med Wide og Ultra Wide
iPhone 13 Pro Max har et fantastisk tredobbekt kamerasystem med et Ultra Wide kamera, der gør det muligt at tage billeder og optage 4K videoer uden for rammen – en funktion der er perfekt til at tage billeder af landskaber, grupper, indretning og action. Ultra Wide-sensoren opfanger nu endnu flere detaljer i mørke områder, og det har også et makrokamera. Det andet kamera er et 12 MP vidvinkelkamera, der tager flot oplyste billeder, selv i lav belysning, takket være den nye Night-tilstand og LiDAR Scanner. Det har også en ny sensor-shift billedstabiliseringsfunktion for skarpe billeder, selv når hånden ryster. Portrættilstanden med 6 effekter og Depth Control kan skabe mere naturlig bokeh og giver mere lyskontrol, så du altid kan tage flotte billeder. Telefotolinsen giver 3x optisk zoom.

Cinematic-tilstand for professionelle videoer
Når du optager videoer, kan du drage fordel af den nye Cinematic-tilstand, som automatisk skifter fokus fra ét subjekt til et andet, hvilket skaber flotte dybdeeffekter og fokusovergange. Kameraet fornemmer også, når et nyt subjekt træder ind i scenen og skifter fokus. Takket være iPhones gode processeringsegenskaber kan du endda justere dine optagelser, efter du har optaget dem. Denne teknik giver dig mulighed for at skabe mere professionelt indhold på din iPhone.

TrueDepth frontkamera
Det frontvendte TrueDepth 12 MP kamera kan bruges til fantastiske selfies og gruppebilleder, der er fulde af levende farver. Du kan endda bruge frontkameraet til at tage et slofie – et slow-motion selfie i høj kvalitet.

Next-generation Smart HDR 4
Tag ultraskarpe billeder med Smart HDR 4, der bruger maskinlæring til at maksimere potentialet for hvert billede og justerer lysstyrke, farver og hvidbalance. Så du kan tage flotte billeder og videoer under alle lysforhold og med perfekt optagede hudtoner og teksturer.

iOS 15
iPhone 13 Pro Max har forbedret iOS 15. Med SharePlay kan du tale på FaceTime mens du ser TV-serier og film, lytter til musik eller deler din skærm. Gittertilstanden viser personerne på FaceTime i samme størrelse, så du opnår bedre gruppesamtaler. Notifikationerne er blevet designet på ny og viser nu større kontaktfotos og app-ikoner, så det er nemmere at identificere dem.

Flere funktioner:
- 256GB intern hukommelse
- Dual SIM-kompatibel med fysisk Nano SIM og virtuel eSIM
- Mere sikker Face ID
- Lynhurtigt WiFi 6, Bluetooth 5.0 og one-touch NFC parring
- MagSafe trådløs opladning op til 15 W
- Qi trådløs opladning op til 7,5 W

I æsken:
- iPhone 13 Pro Max
- USB-C til Lightning-kabel
- Dokumentation

Værdi:10.599,-