0
1.130
lodder

Sonos - Roam - Hvid

Sonos

Tag fantastisk lyd med dig, hvor end du går hen. Nu kan du få en Sonos Roam, der er en transportabel højttaler, du kan tage med på eventyr.

Nu er det endeligt muligt for dig at tage en Sonos højttaler med dig rundt. Med denne Sonos Roam er du ikke afhængig af, at din enhed er forbundet til en strømkilde og med WiFi-forbindelse. Sonos Roam har indbygget Bluetooth, så du kan høre musik lige hvor du har lyst. Den har selvfølgelig også alt det, som du forventer af en Sonos-højttaler, så når du ikke har den med dig på farten, er det stadig en fantastisk stationær højtaler i dit hjem.

Nyd musik, voice control, og multi-rumsfunktiionen i hjemmet på dit WiFi og stadig have Bluetooth-streaming funktion, heldags batterilevetid og vandtæt holdbarhed når du er på farten.

Stream musik og mere over WiFi, og nyd let kontrol med Sonos-appen, Apple AirPlay 2, Amazon Alexa og Google Assistant.
Brug Bluetooth, når du tager denne vandtætte, lette og holdbare højttaler med på farten.
Oplev forbløffende klar og perfekt afbalanceret lyd med automatisk Trueplay™-indstilling.
Få op til 10 timers kontinuerlig spilletid, og genoplad med det medfølgende USB-C-kabel eller en hvilken som helst Qi trådløs oplader.
Opret et lydsystem med flere rum og par højtaleren sammen med andre Sonos-højttalere, og nyd musik, tv og mere overalt i dit hjem.
Tryk på knapperne på Roam-højtaleren for at afspille, pause, justere lydstyrken, springe over, afspille igen, slukke for mikrofonerne og manuelt skifte til Bluetooth.
Produktspecifikationer:

WiFi
Bluetooth
Apple AirPlay 2
Stemmekontrol
Størrelsesudfordrende lyd
10 timers batterilevetid
IP67 vandtæt
Faldfast

Værdi:1.499,-