VIP
0
3.750
lodder

Microsoft Xbox Series X

XBOX

Hurtig og stærk næste generations Xbox-konsol.
- 1 TB hukommelse
- Ægte 4K-gaming
- Ny trådløs Xbox-controller
- 8K HDR - High Dynamic Range
- Xbox Velocity Architecture

Xbox Series X er en stærk næstegenerations Xbox-konsol med ægte 4K-opløsning til gaming og en opdateringshastighed på 120 fps samt overvældende HDR-kvalitet. Konsollens store og hurtige 1 TB SSD giver meget hurtige indlæsningstider og stor lagerplads. Opslugende 3D rumlig lyd bringer lydteknologi til næste niveau og sætter dig i centrum af oplevelsen. Den nye elegante Xbox Wireless Controller leverer fintunet ydelse og muliggør omgående deling. Med denne Xbox Series X-konsol kan du nyde en meget stærk og opslugende gamingoplevelse.

Stærk
The Xbox Series X-konsollens system på en chip giver op til 12 teraflop processorstyrke med AMD Zen 2 og RDNA-arkitektur. Imponerende DirectX ray-tracing giver realistisk lys, skyggeeffekter og refleksioner, der vækker spilverdenen til live på en helt ny måde.

Superhurtig
Med et nyt system på en chip, 1 TB SSD og Xbox Velocity Architecture giver denne konsol fantastisk hastighed og hurtige indlæsningstider. Takket være specialtilpasset SSD i Xbox Series X indlæses spil meget hurtigt. Funktionen Quick Resume gør det muligt at springe let fra et spil til et andet, så du altid kan fortsætte, hvor du slap, når som helst.

3D-surroundlyd
3D rumlig lyd sker ved brug af avancerede algoritmer og skaber en opslugende livagtig verden med utrolige lydoplevelser, der sætter dig i centrum for begivenhederne.

Stilfuld og behagelig Xbox-controller

Den ny finjusterede Xbox Wireless Controller har triggere og udløserknapper, en deleknap og en ny hybrid D-Pad.

Værdi:4.999,-