0
850
lodder

Nilfisk - Multi II 30 T Inox VSC EU Våd & Tør Støvsuger

Nilfisk

Nilfisk Multi II 30 T Inox VSC EU Våd & Tør Støvsuger
Multi II er en god ledsager til "Gør det selv" personen i ethvert hjem. Det er også en fortræffelig støvsuger nr. 2 dedikeret til skidt og snavs indenfor såvel som udenfor huset, bilen eller lignende. Multi II – ny generation af multifunktionelle våd-/tørsugere. Multi II tilbyder indikator for filterrensning på alle modeller. Indikatoren for filterrensning er varsling til dig om, at våd-/tørsugeren mister ydeevne, og at det er tid til at enten rengøre eller skifte filteret. Multi II tilbyder også Push&Clean funktion til at rense filteret. Denne funktion er en semiautomatisk metode til at rengøre filteret ved at skabe en luftbølge, som rammer filteret indefra og ud.

Kombinationen af indikatoren for filterrensning samt Push&Clean funktionen gør denne våd-/tørsuger til en helt enestående maskine. Sammen sikrer disse funktioner en ensartet og høj rengøringsydeevne.

Multi II topmodel tilbyder også variabel sugestyrke, hvilket er praktisk, hvis du har behov for at reducere sugestyrken af den effektive 1400 W motor.

Specifikationer

Indikator for filterrengøring
Push&Clean filterrensesystem - en semiautomatisk filterrensningsmetode
Solidt bygget med en robust 1400 W motor for lang levetid
Høj sugestyrke
Blæsefunktion
30 L beholder med god nettofyldning
Polypropylenbeholder for nem rengøring
Variabel sugestyrke og stålbeholder
1 x Støvpose inkl.

Værdi:1.135,-