VIP
0
800
lodder

Suunto - Core All Black Udendørs Ur

Suunto

Essensen af den barske natur og de evige landskaber er komprimeret ned i dette eksklusive ur fra Suunto. Ved at kombinere en højdemåler, et barometer og et kompas med vejrinformationer vil det bringe din indre opdagelsesrejsende frem i dig. Suunto Core Premium kombinerer moderne design med alle de væsentlige udendørs funktioner, du har brug for, når du tager på eventyr og på opdagelse.

Core All Black uret fra Suunto er det vigtigste værktøj for enhver opdagelsesrejsende og udendørs-entusiast. Brug det når du står på ski, svømmer, træner, løber og springer i faldskærm. Mulighederne har ingen ende. Dette ur fra Suunto er et af de allerbedste ABC-ure (Altimeter-Barometer-Compass) på markedet, og denne version fra Suunto har som et af de eneste ABC-ure også en dybdemåler.

Med en utrolig intuitiv brugerflade er uret ekstremt nemt at gå til. Det smukke design og de mange funktioner gør det til det foretrukne ur hos politifolk, militærfolk og alle andre, der vil have et sportsur, der matcher deres personlighed, livsstil eller profession. Uret fra Suunto er lavet i sort hele vejen, der gør det både smukt — og funktionelt.

Core All Black fra Suunto har et indbygget Storm-Alarm-funktion, der advarer dig om dårligt vejr. En helt genial funktion, der sikrer, at du konsekvent tager de rigtige og gode beslutninger, når du er ude i det fri. Uret sørger også for, at du er velinformeret med akkurate barometer, termometer og kompas-målinger samt højdemåler. Trykmåleren i Suunto Core All Black arbejder på fire forskellige måder — inklusiv en indstilling, der automatisk fornemmer, om du bevæger dig eller ej og skifter mellem højdemåleren og barometeret efter behov.

Core All Black fra Suunto fungerer også til perfektion i dagligdagen. Her får du tidzoner, dato, alarm, stopur, tidstagning samt oversigt over solopgang og solnedgangstider. Du kan altså gå direkte fra din ekstremsport og hjem i stuen. Uret virker fantastisk i alle situationer og miljøer. Du kan købe alle sportsure fra Suunto til prisgaranti her på Coolshop, og de bliver altid leveret med fri fragt.

Værdi:1.065,-