VIP
0
1.950
lodder

Nintendo Switch Console with Neon Red & Neon Blue Joy-Con (Upgraded Version)

Nintendo

Du kan spille med Nintendo-switch, når den er sluttet til dit fjernsyn, men det er også et system, du kan medbringe, uanset hvor du går! The Switch er et helt nyt underholdningssystem.

I oktober 2016 blev vi introduceret til Nintendo Switch-konsollen sammen med Nintendo Switch Dock, Joy-Con Grip og to Joy-Con-controllere samt Nintendo Switch Pro Controller.

Nintendo DNA Det originale Nintendo Entertainment System bragte to controllere med sig, Game Boy gjorde det muligt at spille på farten, Super NES tilføjede X og Y og L- og R-knappen for at forbedre det sjove. Nintendo 64 tilbød verdens første analoge kontrolpind og introducerede en rumlende controller med rumblepakken. Gamecube havde et håndtag, der gjorde det muligt at bære det rundt. Nintendo DS tilføjede en berøringsskærm, Wii-fjernbetjeningen tillod bevægelseskontrol, og Wii U-spilpladen gjorde det muligt for os at spille spil fra tv'et.

Nu har Nintendo Switch arvet alle disse storslåede funktioner, som er blevet implementeret med al den erfaring, Nintendo har lavet spilenheder, der hver især giver os konstant forbedringer.

Ikke mere regionlåsning! Nintendo meddelte, at den nye konsol ikke vil være områdelåst. Nu kan du nyde spil fra hele verden uden at skulle bekymre dig om kompatibilitet.

Et komplet videospilsystem til hjemmet Tilslut det til tv'et for at spille spil. Hvis du vil spille væk fra tv'et, skal du blot fjerne kontakten fra docken, og du kan bruge kontakten som skærm. Vedhæft venstre og højre Joy-Con-controllere, så kan du fortsætte med at spille hvor som helst.

Nu har du friheden til at ændre din spillestil!

3 afspilningsstile
Berøringsskærm
Wifi-tilslutning
Understøtter USB Type-C
Batteritiden varierer fra spil til spil mellem 4,5 - 9 timer.
Op til 8 Nintendo Switch-systemer kan tilsluttes til lokal multiplayer-spil
32 GB intern lagerplads med mulighed for at udvide lagerplads med et SD-kort (SD-kort sælges separat).

Værdi:2.599,-