0
130

Morgenmads Dispenser

Morgenmad

Der er ofte travlt om morgenen, men morgenmad behøver ikke være besværligt. Gør din morgen nemmere med denne morgenmads dispenser.

Godmorgen er ofte noget vi siger til hinanden, men er det egentlig en god morgen? Det er jo morgen...

Denne morgenmadsdispenser sikrer, at din morgen rent faktisk også er god. I hvert fald kan den gøre din morgen nemmere. Børnene skal jo have deres morgenmad, og det kan tage sin tid at finde alle remedierne frem. Med denne dispenser behøver du blot at skulle finde skåle frem, og så er der serveret.

Put dine cornflakes, cheerios, coco pops, havregryn eller hvad end du spiser om morgenen i en af de to beholdere, og pludselig er morgenbordet sammenlignelig med et hotels morgenmadsbuffet.

Hver dispenser kan holde op til 500 grams morgen knas.

Det behøver naturligvis heller ikke være morgenmadsprodukter du kommer i beholderen. Dispenseren kan også benyttes til andre tørvare, såsom nødder. Er du stadig ikke overbevist om, hvor nemmere denne dispenser kan gøre dit liv, skal det også pointeres, at dispenseren også kan benyttes til at opbevare dit kæledyrs mad. Så hvis du ikke selv føler, du fortjener denne luksus, så kan det være din hund gør.


2 dispensere af 500g
Materiale: ABS, gummi
Størrelse: 34,5 x 19,5 x 35 cm

Værdi:179,-