Nyheder i Tower Empire!
10. Maj 2021

Mr. Shiny har fået solstik, og besluttet sig for at sælge flyvemaskiner til skyhøje priser. Køber du hans dyreste flyvemaskine, kan du forkorte din rejsetid fra 5 minutter til kun 15 sekunder! Han har også et udvalg af billigere modeller, der f.eks. kan give dig en rejsetid på kun to et halvt minut. Du finder Mr Shiny's flyvemaskiner i hangaren øverst til højre på verdenskortet.

For at hjælpe jer lidt på vej mod flyvemaskinerne, giver vi nu dobbelt-op på det første køb af hver pakke med diamanter. Det betyder at du med ét køb kan anskaffe dig helt op til 9000 diamanter. Bonusen tæller fra nu af, så uanset om du tidligere har købt diamanter i spillet så får du bonus på dit næste køb af hver pakke.

Vi har desuden rettet en række mindre fejl. Især værd at nævne, er at man både skal have 100% i milepælene samt i etagekartoteket før man kan nulstille sit tårn. Så det er bare med at gå på opdagelse og finde alle managers samt etagetyper!

Sidst, men ikke mindst, har vi tilføjet flere highscore-lister til Tower Empire. Nu kan I let se hvem der har nået flest milepæle i de forskellige tårne.


Tower Empire