facebook-pixel
Det nye Farm Empire - spørgsmål og svar
15. Mar, 2021

Så er vi meget tæt på at den nye version af Farm Empire er klar, og vi glæder os helt vildt! Vi har skrevet en liste, over ting I skal vide og som vi ved, at I ellers vil skrive og spørge om.

1. Hvornår kommer spillet?
Med forbehold for at der kan opstå tekniske problemer i forbindelse med at det gamle spil tages af, vil vi forsøge at lancere det nye spil allerede mandag d. 29. marts! Inden da er Sverige og Australien udløbet, og I vil i de sidste dage kun have adgang til USA.

2. Hvem kan spille det?
Alle kan være med (selvfølgelig da), men vi starter med at åbne spillet for VIP-spillere før det rigtigt åbner op. Derefter skal det nok komme på for alle, ligeså snart vi har set at det kører stabilt (forhåbentlig går der kun nogle få timer).

3. Hvor mange lande er der med?
Vi starter ud med USA og Påskeøen, og vil derefter ganske hurtigt låse op for alle de gamle lande. Vi laver en afstemning på Facebook, om hvilket land der skal være det næste.

4. Hvilken bonus er der for VIP kunder?
I de nye gaver i spillet, kan man samle op til 30 guldæg om dagen som VIP kunde. Det svarer til 900 æg om måneden, 450 mere end ikke-VIP spillere, og en mer-værdi på cirka 100 kr. Derudover er den bedste af de nye ægge-farme i spillet forbeholdt VIP-spillere.

5. Hvad med mine gamle medaljer?
Du vil beholde dine gamle medaljer, hvis du allerede har opnået dem. Medaljer du ikke har opnået vil blive nulstillet, og du skal derfor starte forfra på dem.

6. Hvor starter jeg i det nye spil?
Du starter stadig i USA, og vi vil overføre dine indtægter og arbejdere fra det nuværende spil, så du ikke starter helt forfra her. Verdenskortet låses op når du rammer 25% milepæle, eller fra starten hvis du har besøgt kortet i det gamle spil. Mange af jer vil derfor kunne starte Påskeøen med det samme.

7. Hvad får jeg ellers med fra det gamle spil?
Udover indtægter og arbejdere i USA, så får du dine stjerner og dine guldæg med. Vi har en backup af de gamle spildata, og vil beholde denne mulighed for at overføre fra det gamle spil i mindst et par måneder.

Har I yderligere spørgsmål, er I selvfølgelig altid velkomne til at skrive og spørge.

Seneste nyt

Nye medaljer i Siesta Solitaire
15. Apr, 2024
Vi er super glade for at introducere 4 nye medaljer i Siesta Solitaire. Vi vil gerne belønne jeres engagement og dygtighed i spillet og ser frem til at se, hvordan disse nye...

Siesta Solitaire
Læs mere
Moderatorer (admins) søges image
Moderatorer (admins) søges
9. Apr, 2024
Har du lyst til at hjælpe vores brugere i chatten, er du hurtig og god til at løse problemer og holde hovedet koldt? Så er det dig vi mangler! Vi søger friske brugere til at indgå...
Læs mere
Ny by i Pool image
Ny by i Pool
8. Apr, 2024
Foråret er stille og roligt ved at titte frem og viser sig både gennem lysere morgener, mildere vejr og blomster, der kommer frem hist og her. Blandt disse blomster er den smukke...
Læs mere
Opdatering til firkantede kugler image
Opdatering til firkantede kugler
1. Apr, 2024
Desværre har vi nogle dårlige nyheder at meddele i dag. Vores licens til vores runde Pool-kugler er desværre udløbet, og vi har ikke været i stand til at forny den på grund af...
Læs mere