Det nye Farm Empire - spørgsmål og svar
15. marts 2021

Så er vi meget tæt på at den nye version af Farm Empire er klar, og vi glæder os helt vildt! Vi har skrevet en liste, over ting I skal vide og som vi ved, at I ellers vil skrive og spørge om.

1. Hvornår kommer spillet?
Med forbehold for at der kan opstå tekniske problemer i forbindelse med at det gamle spil tages af, vil vi forsøge at lancere det nye spil allerede mandag d. 29. marts! Inden da er Sverige og Australien udløbet, og I vil i de sidste dage kun have adgang til USA.

2. Hvem kan spille det?
Alle kan være med (selvfølgelig da), men vi starter med at åbne spillet for VIP-spillere før det rigtigt åbner op. Derefter skal det nok komme på for alle, ligeså snart vi har set at det kører stabilt (forhåbentlig går der kun nogle få timer).

3. Hvor mange lande er der med?
Vi starter ud med USA og Påskeøen, og vil derefter ganske hurtigt låse op for alle de gamle lande. Vi forventer at kunne låse dem op med cirka 7-14 dages mellemrum. Vi laver en afstemning på Facebook, om hvilket land der skal være det næste.

4. Hvilken bonus er der for VIP kunder?
I de nye gaver i spillet, kan man samle op til 30 guldæg om dagen som VIP kunde. Det svarer til 900 æg om måneden, 450 mere end ikke-VIP spillere, og en mer-værdi på cirka 100 kr. Derudover er den bedste af de nye ægge-farme i spillet forbeholdt VIP-spillere.

5. Hvad med mine gamle medaljer?
Du vil beholde dine gamle medaljer, hvis du allerede har opnået dem. Medaljer du ikke har opnået vil blive nulstillet, og du skal derfor starte forfra på dem.

6. Hvor starter jeg i det nye spil?
Du starter stadig i USA, og vi vil overføre dine indtægter og arbejdere fra det nuværende spil, så du ikke starter helt forfra her. Verdenskortet låses op når du rammer 25% milepæle, eller fra starten hvis du har besøgt kortet i det gamle spil. Mange af jer vil derfor kunne starte Påskeøen med det samme.

7. Hvad får jeg ellers med fra det gamle spil?
Udover indtægter og arbejdere i USA, så får du dine stjerner og dine guldæg med. Vi har en backup af de gamle spildata, og vil beholde denne mulighed for at overføre fra det gamle spil i mindst et par måneder.

Har I yderligere spørgsmål, er I selvfølgelig altid velkomne til at skrive og spørge.