Farm Empire 2.0 kommer snart.
1. marts 2021

Vi har i mange år haft problemer med at holde Farm Empire opdateret med nyt indhold, da systemerne bag spillet efterhånden er ved at være meget gamle. Derfor har vi valgt at lave en helt ny version af spillet, som skal erstatte det gamle spil. Den nye version bliver langt lettere at lave nyt indhold til, og derfor vil vi oftere kunne udgive f.eks. nye lande. Det vil i høj grad ligne det spil I kender, men der er også blevet plads til nogle forbedringer - dem kan I se mere til her, i vores video fra det nye Farm Empire:


Når den nye version kommer, vil I på mange måder opleve det som et nyt spil der startes forfra på. I vil dog beholde både jeres guldæg, jeres stjerner og jeres medaljer. I vil også stadig have adgang til de lande I tidligere har købt adgang til.

Vi håber at kunne udgive det nye Farm Empire til April, og vil starte nedtællingen på de nuværende lande USA, Australien og Sverige præcist 14 dage inden den nye version kommer - så I kan nå et få den sidste stjerne, eller hvad I nu mangler.