LastNick
Offline - 19 timer

Profil


Julen sniger sig ind med de gode tilbud, dvs julen er lige om hjørnet. Enhver forretning med de gode tilbud SMILER. I det hele taget er December måned den måned hvor de fleste bruger flest penge.

Når julen er overstået får vi smidt de tilbud de ik fik solgt smidt lige i nakken til priser hvor selv en fattig kan være med, juleaften er lige så meget af værdi selv om Jesus har krav på bedre i følge kristendommen efter Jul, derfor nogle hellere vil den efter 2. Juledag. Enhver historie skal bruges anderledes så længe man tænker anderledes.

Fyrværkeriet er vel når Nytårsaften er bedst, og gratis at se andre fyre flere hundrede kroner af på under en halv time, netop for vi andre kunne få gavn at kunne se det helt gratis uden at bruge en krone på det.  Griner. Sådan er der så meget bare Nytårstorsken også blev nævnt. griner. Alt for meget røg fra krudtet er ikke sundt. Kina brugte det som våben i gamle dage, det vil jeg ik opfordre til id ag. Ren logik. En ny dag er kun en ny dag, man behøver ikke gøre til mere end den er.

Cigaretterne skal have lov til at tage livet af en engang, som så meget andet gerne  vil det, at dø uden den fornøjelse ville være  spildt, selv rullestegen som sætter sine spor(Gamle Oldemor rykker der)..Jeg lever jo nok længere end nogen forventer alligvel.  Smiler. Og hvis nogle skulle være i tvivl, ja så er jeg ikke bøsse, jeg syntes godt om bøsser de har tit sans for sjov humor, så længe de ikke bevist lægger op til en, der hellere vil duske en kær kvinde(Tro mig der findes kvinder der ikke vil duske en mand) og hvor er den kære hyggelige kvinde henne der vil det stadigvæk? Smiler Stort. :D


Mike Chang er god til at sætte blodomløbet igang..Favoritter

Spillet for nyligt

Seneste billeder

Seneste indlæg

  • Gæstebogen er tom

Seneste aktivitet

Medalje opnået
Basic (USA)
100 høns
Se flere