Komogvind LIVE - Onsdag d. 22 Marts kl.19:00 - 21:00

Mathias og Lasse har startet en vaskeægte nabokrig og du kan være med! Spil Neighbor Wars og få gaver fra baren, deltag i lodtrækninger og hvem ved? Måske er det dig der vinder en af de flotte præmier på hjulet!?

Abonner

Komogvind - Gratis spil til hele Danmark

Spil gratis online

Velkommen til Komogvind - den mest populære gratis spilside i Danmark. Her kan du finde de bedste gratis danske spil. Vi har spil som 7 kabale, ludo, yatzy, hjerterfri, mahjong, puslespil, Bubble shooter og ikke mindst de kendte Farm Empire og Tower Empire spil. Fælles for alle vores online spil er, at de er unikke, grafisk flotte og udviklet her i Danmark. Vi har udviklet danske spil i mere end 20 år.

Fællesskab og venner

Alle vores spil har en chat, så du kan spille og skrive med andre spillere samtidig. Du kan tilføje venner, skrive direkte beskeder, skrive i gæstebøger, lave fotogallerier, spille turneringer og meget mere. Vi håber du vil hygge dig med vores spil. Ønsker du det kan du deltage i vores store online fællesskab, men vil du hellere spille for dig selv uden kontakt til andre er det også helt ok.

Nye oplevelser

Du kan vinde rigtige præmier for de poletter du vinder i vores online spil. Alle vores spil har udfordringer og medaljer, så der altid er noget at spille efter. Vores spil er udviklet af os selv, og vi tilbyder originale danske spil helt uden reklamer. Husk hver måned at holde øje med den store månedlige præmie,  hvem vil ikke gerne vinde en iPhone, rejsegavekort, Playstation 5 eller noget helt andet.