Spillernes vurdering: 4.4 / 5

World Trader

Spil med op til 4 deltagere i dette sjove spil, hvor det gælder om at rejse rundt i verden og købe grunde. Når du har købt en grund, kan du bygge huse og hoteller. Opbyg et forretningsimperium hurtigere og bedre end dine modspillere!

Bemærk: Hvis du er nybegynder, er det en rigtig god idé at læse hjælpen til dette spil.

Spil nu!
Alles highscore
Rating
Rang
Medaljer
2000
200 point til næste niveau
Ratingoversigt

Brugeranmeldelser

godt spil

af lamereN
godt spil og underholdende spil.
kan sagtens bruge flere timer på det en skam der ikke er mere aktivitet

Rigtig godt, men sjældent aktivt

af Frediiboy
Super fedt spil, men ærgerligt at der næsten aldrig er nogle online i spillet.

Man skal vente lang tid før man kan starte et spil.

super godt spil

af HeyDo
det kan man bruge meget tid på alle kan være med her :).........................................................................................................................................................................

fint

af Tricia
tids røver spil, fint kopi af matador.................................................................................................

Sjovt tidsfordriv

af pige1997
Sjovt spil, hvor man virkelig kan då udfordret sig selv. Sjovest med folk som ikke bliver hurtige fornærmet.

hygge

af mick25

Fedt Spil !

af guyfawkes5
Mega hyggeligt strategispil :) især når man spiller med vennerne. Vi har det meget sjovt når vi rigtig sidder og forhandler og planlægger:) World Trader er et super underholdende spil, som jeg har meget glæde af.
Jeg kan varmt anbefale det :)

world trader

af dallebasse
hej alle sammen det her spil vil jeg gerne fortælle noget om så lang tid jeg har spillet det her spil er det godt siger jeg jeg har ikke noget imod at i ikke kan lide spillet men jeg elsker det så jeg anbefaler at i spiller worldtrader men ses alle sammen med venlig hilsen Daniel væggemose bech fra aulum ses

Rigtig god underholdning

af Evelyn90
Spillet er på alle måder underholdende, desværre er det ikke så populært længere - og de er stadig en del som spiller sammen og derved ødelægger spillet og skræmmer de sidste væk.

Ren hygge

af Emma1102
Kan klart anbefales!
Man kan både sidde alene og hygge med et spil eller to eller man kan teame op med nogle af sine sjakaler og lade de indbyrdes kampe begynde. Det er ikke bare et brætspil men en ren krigszone når først terningerne er smidt!!
Der er uendeligt med taktiker og metoder der kan gavne ens chance for at vinde herredømmet MEN spillet kan hurtigt vende og pludselig er rollerne byttet! Det er et spil hele Blok 16 - Ren hygge kan anbefale!
Vil du sidde i sofaen og tage et spil, eller måske med ud på altanen sammen med din dame Mary Jane? World Trader - Ikke bare et spil men en livsstil.

Et sjovt og spændende spil

af fiskerpigen3
Er rigtig sjovt sammen med andre at spille. Det er hyggeligt og spændende og man går vildt op i hvem der får hvad og hvem der føre og vinder. Dejligt spil når der skal slappes af.

Hyggeligt og nemt at spille

af 4ever2010
World Trader ligner virkelig matador meget, men hvis man ikke gider sidde med brætspillet og at det varer flere timer, så smutter man da bare ind og spiller World Trader, det er hurtigt, nemt at forstå og hyggeligt at spille! :)

Elsker det spil.

af esbjerg82
Det er et rigtig hyggelig spil. :)
Prøv det og være ikke en dårlig taber, da det nemt og hurtigt kan gå ned af bakke for alle :)

jeg spiller det tit det er sup

af majlandt88
jeg spiller det tit, det er super sjovt, og hyggelig, men det tag tid 1-3 time går bare. kan godt anbefale:)

Bedste tidsfordriv i gym

af XxHABOSLAYERxX
Sidder DU også og keder dig i en time i gymnasiet? SÅ SPIL WORLD TRADER DIN NOOB!

Men pas på, det er stærkt vanedannende!!